Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Butter, zum Einfetten
Biskuitteig
- 3 Eier
- 90 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 90 g Mehl
Japonais-Boden
- 100 g Haselnüsse, ganz
- 4 Eiweisse
- 1 Prise Salz
- 150 g Zucker
Kirschsirup
- 30 g Zucker
- 200 g Kirsch
- 100 g Wasser
Buttercreme
- 180 g Zucker
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 3 EL Kirsch
- 10 Tropfen Lebensmittelfarbe, rot
Fertigstellung
- 40 g Mandelblättchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2131 kJ / 509 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Aargauer Rüeblitorte
2h
Bretzeli
2h 30min
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1h 35min
Spitzbuben mit Glühweingelee
2h 40min
Chräbeli
24h
Birewegge
28h
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1h 15min
Basler Brunsli
8 Std. 40 Min
Herbstlicher Tirolercake
1h 30min
Osterkuchen
1h 45min
Schenkeli
1h 35min
Basler Läckerli
1h 10min