Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Butter-Teig
- 300 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
Ei-Teig
- 250 g Mehl
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- 100 g Wasser, sehr kalt (Eiswasser)
Füllung und Fertigstellung
- 5 Eier
- 80 g Milch
- 100 g Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 796 kJ / 190 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Franzbrötchen
2u. 20min
Berliner Ballen
2u. 30min
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3 Std.
Puri
35 min
Gebackenes Eis unter der Baiserhaube
1u. 40min
Erdbeer-Marshmallows
2u. 30min
Financiers mit Himbeeren
45 min
Schokoladen-Bourbons
45 min
Schokoladen-Karamell-Shortbread
4h 30 min
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2h
Butterkuchen mit Mohn
4 Std.
Hotteok (Süßer gefüllter Pfannkuchen)
1h 30min