Zařízení & příslušenství
番茄橄榄海鲈鱼
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
海鲈鱼鱼排400 克
-
柠檬汁1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
红葱头20 克
-
蒜头15 克
-
油10 克
-
去皮番茄150 克
-
30 克 黄节瓜绿节瓜 切丁30 克
-
茄子 切丁30 克
-
去核绿橄榄20 克
-
樱桃番茄 一切二80 克
-
新鲜牛至3 支
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.5 g
Kalorie
640.2 kJ /
153 kcal
Tuk
6.1 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
4.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
风味西班牙
10 recepty/-ů
Čína
Čína