Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 300 g Mehl
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 50 g Zucker
- 1 Prise Salz
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 50 g Milch
Vanillecreme und Fertigstellung
- 450 g Milch
- 80 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 2 Eigelb
- 20 g Rum
- 1 Ei mit 1 EL Wasser verquirlt, zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pfirsich-Butterkuchen
2 Std. 20 Min
Vanille-Grieß-Schnitten
2hod. 30min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2hod. 30min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 godz. 10 min
Pflaumen-Käsekuchen
4h
Kaffee-Schoko-Käsekuchen
9 Std. 40 Min
Haselnuss-Streuselkuchen
1h 30min
Victoria Cake
3hod. 30min
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1 godz. 45 min
Zitronen-Mohn-Kuchen
2h
Milchreiskuchen
3h
Quark-Hefe-Kuchen
1 Std. 20 Min