Zařízení & příslušenství
義大利拖鞋麵包
Příprava 15min.
Celkový 15hod. 25min.
4 個
Suroviny
波蘭液種
-
法國麵包粉35 克
-
水35 克
-
乾酵母粉 (約1/16茶匙)1 小撮
主麵糰
-
法國麵包粉250 克
-
水180 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
麥芽精⅛ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
橄欖油 少許(抹油用)
-
杜蘭小麥粉 (撒粉用)20 克
-
熱水80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
8.8 g
Kalorie
1045.8 kJ /
250.2 kcal
Tuk
1.2 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
51.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan