Zařízení & příslušenství
芋頭米粉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
油30 克
-
乾香菇 泡軟,切絲10 克
-
芋頭 去皮,切條(約0.5公分)120 克
-
水350 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
油蔥酥2 大匙
-
糖1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
米粉 (純米),泡軟,瀝乾150 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲60 克
-
韭菜 切段(約3公分)60 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.4 g
Kalorie
1255.2 kJ /
300.3 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
49.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食新煮張
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan