Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 油
- 10 克 乾香菇 ,泡軟,切絲
- 120 克 芋頭 ,去皮,切條(約0.5公分)
- 350 克 水
- 1 ½ 大匙 醬油
- 2 大匙 油蔥酥
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 150 克 米粉 (純米),泡軟,瀝乾
- 60 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 60 克 韭菜 ,切段(約3公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1255.2 kJ / 300.3 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 4 g