
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g czerstwych bułek, pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
- 200 g mleka
- 20 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 15 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia dłoni
- 2 jajka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 70 g mąki pszennej
- 300 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 991.6 kJ / 236.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Czorne kluski
3hod. 30min
Samosy z farszem ziemniaczanym
1hod. 40min
Kniszki ziemniaczane
2hod.
Karbinadle z żymłą
35min
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1hod.
Suflet serowy szybki
55min
Salsa Verde
15min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2hod. 50min
Kluski francuskie z Varomy
20min
Knelki z piersi kurczaka
1hod. 20min
Kluski kładzione z kaszy manny
45min
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1hod. 15min