Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g czerstwych bułek, pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
- 200 g mleka
- 20 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 15 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia dłoni
- 2 jajka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 70 g mąki pszennej
- 300 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 991.6 kJ / 236.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1h 15min
Cepeliny z serem
24h 50min
Cannelloni z farszem z karczochów i sosem pomidorowym
1h 35 min.
Kniszki ziemniaczane
2h
Pierożki wonton z serem kozim i sosem Pistou
40 min
Pierogi z kaszą gryczaną i serem feta
1 godz. 30 min
Knedle z owocami
1 godz. 30 min
Ciasto serowe (Tiropita)
1 godz. 10 min
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1h
Kluski kładzione z kaszy manny
45 min
Kluski francuskie z Varomy
20 min
Pampuchy z nadzieniem czekoladowym, sos wiśniowy
1 godz. 30 min