Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Griechischer Joghurt
- 900 g Vollmilch
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett), als Starter
- 100 g Sahne
Walnuss-Honig-Guss
- 75 g Walnusshälften
- 250 g Honig
- 1 Msp. Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664 kJ / 397 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Naturjoghurt - Ev Yapımı Yoğurt
12 Std.
Naturjoghurt
14h
Joghurt selbst gemacht
24 Std.
Amarena-Eis
8 godz. 10 min
Joghurt "Balance"
3h
Vanillepudding
25 min
Schokoladenpudding
10min
Zimtzucker - Tarçınlı Şeker
5 min
Quarkcreme mit Orange
2 Std.
Mandel-Grießpudding
30 min
Sahne-Grießpudding
20 min
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1 Std. 30 Min