Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 460 g di mozzarella a tocchetti (2x2 cm)
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 230 g di acqua
-
2
cucchiaini di lievito di birra disidratato
nebo 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato - 1 cucchiaino di zucchero
- 400 g di farina manitoba
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di cipolle in quarti
- 420 g di passata di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 2 pezzi
- Kalorie
- 13949 kJ / 3334 kcal
- Protein
- 179 g
- Sacharidy
- 367 g
- Tuk
- 128 g
- Vláknina
- 25 g
Alternativní recepty
Focaccia di patate
2ωρ. 50 λεπτ.
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40 min
Pizza del pastore
5 godz.
Pizza stile Chicago
4sa 10 dk
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Focaccia alle melanzane
1j 50 menit
Focaccia alla crema di formaggi
2j 10 menit
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Focaccia classica ad alta idratazione
5 godz.