Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Patate in purea
- 400 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Maccheroni cheese
55min
Fantasmini
7 godz. 50 min
Glassa al cioccolato
20 min
Crêpes
1h 20 min
Frittelle di patate e Parmigiano
30min
Acuka (Patè di noci e spezie)
10 min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1h
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Quiche di patate e cipolle
55min
Freakshakes ai waffles
50min
Mattoni di pan di zenzero
2h 35 min