Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 160 g di acqua
- 30 g di strutto
-
15
g di lievito di birra fresco
nebo 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 300 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
- 10 - 20 g di olio extravergine di oliva
Farcitura e finitura
- 200 g di crescenza a pezzi
-
200
g di Gorgonzola a pezzi
nebo 200 g di Taleggio a pezzi -
1 - 2
cucchiai di pasta di acciughe
nebo 2 - 4 filetti di acciuga sott'olio - 150 g di olive taggiasche denocciolate
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3067 kJ / 733 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 59.7 g
- Tuk
- 43.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2 Std. 35 Min
Focaccia pugliese
1h 10 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia alle cipolle
2u. 20min
Focaccia al rosmarino
2u. 30min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55 min
Focaccia alle olive
2h
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Focaccia con la crescenza
1h 45 min
Gnocco emiliano
4h 50min