Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 160 g di acqua
- 30 g di strutto
-
15
g di lievito di birra fresco
nebo 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 300 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
- 10 - 20 g di olio extravergine di oliva
Farcitura e finitura
- 200 g di crescenza a pezzi
-
200
g di Gorgonzola a pezzi
nebo 200 g di Taleggio a pezzi -
1 - 2
cucchiai di pasta di acciughe
nebo 2 - 4 filetti di acciuga sott'olio - 150 g di olive taggiasche denocciolate
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3067 kJ / 733 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 59.7 g
- Tuk
- 43.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con la crescenza
1h 45min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Panzerotti alla romana
55 min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Focaccia al formaggio
55 min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2 Std. 20 Min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min