Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Staudensellerie, in Stücken
- 250 g Möhren, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Tomaten, halbiert
- 150 g Zucchini, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Champignons, frisch
- 1 Lorbeerblatt, frisch, nach Wunsch
- 6 Zweiglein gemischte Kräuter (Basilikum, Salbei, Rosmarin), frisch, abgezupft
- 4 Stängel Petersilie
- 120 g Meersalz, grob
- 30 g trockener Weißwein
- 1 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2246 kJ / 538 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 18.6 g
Alternativní recepty
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 min
Tomatenketchup
1h 20min
Gewürzpaste für Fischbrühe
40 min
Eingemachte Kohlrabischalen
168sa
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30 min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Matjesfilets in Rotweinsud
12j
Erdbeerchutney
35 min
Senf, indisch
15 min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Chili-Honig-Senf
336 Std.
Apfelrotkohl aus dem Glas
1h 20min