Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Butter, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 40 g Weißwein
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1896 kJ / 453 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Sauce Hollandaise
15 Min
Pilz-Gnocchi mit Rehfilet und Kirsch-Rotkohl
2 Std.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 Min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Spargelcremesuppe
40 min
Sauce Béarnaise
40 min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Krabbencocktail
30 Min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Remoulade
10 Min