Zařízení & příslušenství
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 Portionen
Suroviny
-
Butter in Stücken200 g
-
Zitronensaft½ EL
-
Weißwein40 g
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Eigelb4
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
3 g
Kalorie
1896 kJ /
453 kcal
Tuk
48 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min.
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1hod.
Remoulade
10min.
Spargelcremesuppe
40min.
Sauce Hollandaise
15min.
Spargel-Scampi-Terrine
10hod.
Spargelcremesuppe
25min.
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8hod. 20min.
Feine Königsberger Klopse
1hod.
Béchamelsauce
10min.
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10min.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min.