Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse

Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse

4.1 162 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 Portionen

Suroviny

  • Butter in Stücken
    200 g
  • Zitronensaft
    ½ EL
  • Weißwein
    40 g
  • Salz
    ¼ - ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Eigelb
    4

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 3 g
Kalorie 1896 kJ / 453 kcal
Tuk 48 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...