Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Spitzkohl (ca. 300 g), in Stücken (4 cm)
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- ½ TL Chiliflocken
- 2 EL Olivenöl
- 1 EL Apfelessig
- 20 g Oliven, schwarz, entsteint
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 250 g Fladenbrot
- 1 Avocado, reif, in Stücken (3 cm)
- 200 g körniger Frischkäse
- 20 g Limettensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohl-Rotkohl-Salat
25 min
Spitzkohlsalat mit Sojadressing und Limonenkresse
40min
Krautsalat mit Leberkäse
25 min
Weißkohlsalat
2h 20min
Tomatensuppe
45min
Eiersalat
50min
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20min
Kräuter-Mayonnaise
10 Min
Rotkohl-Slaw
50min
Griechischer Weißkrautsalat
2 godz. 15 min
Rotkohlsalat
2h 20min
Spitzkohl-Paprika-Salat
10 Min