
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g leite
- 25 g manteiga
- 5 g sal
- 10 g açúcar
-
5
g fermento de padeiro seco
nebo 25 g fermento de padeiro fresco - 500 g farinha mais q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 172 kcal / 722 kJ
- Protein
- 3.9 g
- Tuk
- 2.5 g
- Sacharidy
- 32.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carcaças
1 Std. 40 Min
Pão saloio
1 Std. 25 Min
Carcaças
1 Std. 50 Min
Pães de leite
25 Min
Brioches
1 Std. 5 Min
Chiabata com presunto, alcachofra e mozarela
4 Std.
Pão branco
15 Std.
Pão de forma sem côdea
2 Std.
Bolas de água
1 Std. 40 Min
Croissants
2 Std.
Pãezinhos de minuto
15 Min
Pão com chouriço
1 Std. 30 Min