Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 folhas de gelatina neutra, cortadas em pedaços
- 200 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 80 g gelatina em pó de sabor a fruta s/ açúcar
- Nutriční hodnoty
- na 50 g
- Kalorie
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolachas ovo da Páscoa
1h 30min
Bolachas de chocolate
30 min
Morangada
5 min
Gomas de laranja
1 godz. 20 min
Gomas de Coca-Cola
3h 5min
Gomas de romã
1 godz. 20 min
Creme de avelã e chocolate
10min
Biscoitos da Olinda
35min
Bimbal
35min
Leite com chocolate
10min
Chiffon de chocolate ao vapor
1h 5 min
Panquecas
40min