Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl, zum Einfetten
- 200 g Hartweizengriess
- 350 g Wasser, lauwarm
- 15 g frische Hefe (ca. ⅓ Würfel)
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- 400 g Brotmehl
Belag
- 60 g Olivenöl, nativ
- 400 g Pflaumentomaten, in Scheiben (4 mm)
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berner Zopf
1h 45 min.
Focaccia mit Tomaten
40 Min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Himbeersauce
10 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Gewürznüsse
45 Min
Pita Brot
2 Std.
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1 Std.
Herbstlicher Tirolercake
1 Std. 30 Min
Waadtländer Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min
Mini-Focaccia Fantasia
2h 5min