Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl, zum Einfetten
- 200 g Hartweizengriess
- 350 g Wasser, lauwarm
- 15 g frische Hefe (ca. ⅓ Würfel)
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- 400 g Brotmehl
Belag
- 60 g Olivenöl, nativ
- 400 g Pflaumentomaten, in Scheiben (4 mm)
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2ч. 35 мин.
Knusper-Müesli
2ч.
Herzhafte Focaccia mit Kichererbsen
3ч.
Dinkel-Focaccia
2h 30min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1 godz.
Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce
1h 25min
Burger-Brötchen
1ч. 45 мин.
Schoggi-Soufflé
40 мин.
Chia- und Quinoa-Tortillas mit dreierlei Dips
1ч. 45 мин.
Cannelloni an Gemüsesauce
1 godz.
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1 godz.
St. Galler Bürli
26 godz. 30 min