Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Malzpulver -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- Weizenmehl zum Bearbeiten
-
200
g Cherrytomaten, halbiert
nebo 200 g Oliven, alle Sorten, entkernt - 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 458 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süsser Grittibänz
2h 15 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10 min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Rosmarin Focaccia
2j 30 menit
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 min
Mango-Joghurt-Glace
12 Std.
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10 min
Kartoffelstock nature
55 Min
Zupfbrot Margherita
3sa
Getränkter Zitronencake
1j 30 menit
Fruchtglace
5 min