
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Malzpulver -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- Weizenmehl zum Bearbeiten
-
200
g Cherrytomaten halbiert
nebo 200 g Oliven, alle Sorten, entkernt - 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 388 kcal / 1625 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 62 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 458 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto Cinque P
30min
Risotto milanese
30min
Guacamole
5min
Fruchtglace
5min
Focaccia mit Tomaten
40min
Knusprige Focaccia
2hod. 10min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45min
Trenette mit Pesto
45min
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2hod. 30min
Rosmarin Focaccia
2hod. 30min
Burger-Brötchen
1hod. 45min
Getränkter Zitronencake
1hod. 30min