Creme de mandarina e panacota de amêndoa

Creme de mandarina e panacota de amêndoa

4.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 45min.
12 unidades

Suroviny

Creme de mandarina
  • mandarina cortada em quartos
    650 g
    650 g tangerina, cortada em quartos
  • açúcar
    50 g
  • amido de milho
    30 g
Panacota de amêndoa
  • folhas de gelatina neutra
    2
  • Água q.b. p/ hidratar
  • natas
    400 g
  • licor de amêndoa amarga
    90 g
  • vagem de baunilha (só as sementes)
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Sodík 15.3 mg
Protein 1.7 g
Kalorie 766.6 kJ / 183.2 kcal
Tuk 12.6 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sacharidy 15.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...