Creme de mandarina e panacota de amêndoa
TM6 TM5 TM31

Creme de mandarina e panacota de amêndoa

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Creme de mandarina

  • 650 g mandarina cortada em quartos
    nebo 650 g tangerina cortada em quartos
  • 50 g açúcar
  • 30 g amido de milho

Panacota de amêndoa

  • 2 folhas de gelatina neutra
  • Água q.b. p/ hidratar
  • 400 g natas
  • 90 g licor de amêndoa amarga
  • 1 vagem de baunilha (só as sementes)

Nutriční hodnoty
na 1 unidade
Kalorie
766.6 kJ / 183.2 kcal
Protein
1.7 g
Sacharidy
15.3 g
Tuk
12.6 g
Nasycený tuk
7.7 g
Vláknina
1.1 g
Sodík
15.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty