Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de trigo
- 150 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 250 g água fria
- 350 g farinha tipo 65
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 2 c. chá de sal
Recheio e acabamento
-
50
g queijo Emmental
nebo 50 g queijo Gruyère - Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 30 g azeitonas s/ caroço cortadas ao meio
- 50 g noz triturada grosseiramente
- Água q.b. p/ vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 185 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tukir de cabrito
Žádné hodnocení
Ajo blanco com salmão e cebolinho
10min
Pãezinhos de muesli
15 Std. 30 Min
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min
Bijoux de amendoim e cereais
3u. 40min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de especiarias
Žádné hodnocení
Pão de centeio e banha
16 godz. 10 min
Pão rústico suíço
25sa 20 dk
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão branco
15 Std.