
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de trigo
- 150 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 250 g água fria
- 350 g farinha tipo 65
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 2 c. chá de sal
Recheio e acabamento
-
50
g queijo Emmental
nebo 50 g queijo Gruyère - Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 30 g azeitonas s/ caroço cortadas ao meio
- 50 g noz triturada grosseiramente
- Água q.b. p/ vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1201 kcal / 4891 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 185 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garibaldis
5hod.
Pão com recheio de truta fumada, atum e queijo-creme
1hod. 50min
Macarons de coco com ganache de coco
2hod. 30min
Massa-mãe de centeio
120hod. 20min
Dumplings de camarão
4hod.
Merengue de cacau
2hod. 15min
Massa sablé de cacau
45min
Pão pardo torcido
16hod.
Pão de cebola com massa-mãe
9hod. 15min
Pão branco
15hod.
Pão de água com massa-mãe
21hod.
Suspiros
2hod.