Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de trigo
- 150 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 250 g água fria
- 350 g farinha tipo 65
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 2 c. chá de sal
Recheio e acabamento
-
50
g queijo Emmental
nebo 50 g queijo Gruyère - Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 30 g azeitonas s/ caroço cortadas ao meio
- 50 g noz triturada grosseiramente
- Água q.b. p/ vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 185 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Foie gras - Figado de pato
20h 35 min
Donuts holes
2j 5 menit
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1 Std. 45 Min
Terrine de carnes com foie gras e chutney de figo e vinho do Porto
10hod. 30min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16sa 40 dk
Pão libanês com especiarias
3h 20 min
Soufflé de limão
40 min
Pão de frutos secos e maçã
13h 55min
Pão Venezia
17h 10 min
Paella de orzo e mexilhões
55 Min
Angel cake de avelã
40 min
Bolo de frutos vermelhos com nozes sem glúten
1j