Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de trigo
- 150 g água
- 15 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- 175 g água fria
- 300 g sêmola de trigo duro de moagem fina (ver dica), mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- 4 c. sopa de azeite
- Nutriční hodnoty
- na 700 g
- Kalorie
- 8678 kJ / 2074.1 kcal
- Protein
- 61.7 g
- Sacharidy
- 328.5 g
- Tuk
- 64.1 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 44.1 g
- Sodík
- 4683.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão branco
15 godz.
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão de lavrador
16小时 15 分钟
Vianinhas
14 Std.
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Baguetes
15 godz.