Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de trigo
- 150 g água
- 15 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- 175 g água fria
- 300 g sêmola de trigo duro de moagem fina (ver dica), mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- 4 c. sopa de azeite
- Nutriční hodnoty
- na 700 g
- Kalorie
- 8678 kJ / 2074.1 kcal
- Protein
- 61.7 g
- Sacharidy
- 328.5 g
- Tuk
- 64.1 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 44.1 g
- Sodík
- 4683.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão rústico suíço
25h 20min
Vianinhas
14h
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão pardo torcido
16sa
Pão de leitelho
18 Std.
Pão de mistura simples
3h 40min
Baguetes
15h
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de centeio e banha
16 godz. 10 min
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Pão branco
15h