Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de comté
- 250 g de fromage à pâte pressée, type beaufort
- 250 g d'emmental ou d'abondance
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 300 g de vin blanc de Savoie
- 1 gousse d'ail pelée
- 5 - 6 gouttes de kirsch
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 530 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Fondue savoyarde
15min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 godz. 30 min
Menu prêt à l'avance - Poulet au vin jaune et morilles, avec sa purée à la moutarde
1u. 45min
Petits choux aux escargots
1u. 20min
Fondue suisse moitié-moitié
30min
Aligot
40min
Parmentier de canard aux oignons
50min
Croziflette
1h 25min
Tartare de bœuf
10min
Sauce au roquefort
20min
Œuf poché sauce meurette
1u.