
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de comté
- 250 g de fromage des Alpes type beaufort
- 250 g d'emmental ou d'abondance
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 300 g de vin blanc de Savoie
- 1 gousse d'ail pelée
- 5 - 6 gouttes de kirsch
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 530 kcal / 2197 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 3 g
Alternativní recepty
Œufs cocotte à l'estragon, bacon et noisettes
25min
Vin blanc chaud
12hod. 25min
Ravioles sauce au foie gras
40min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Camembert rôti au Varoma
30min
Aligot
40min
Croziflette
1hod. 25min
Œuf poché sauce meurette
1hod.
Fondue savoyarde
15min
Sauce au roquefort
20min