Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de comté
- 250 g de fromage à pâte pressée, type beaufort
- 250 g d'emmental ou d'abondance
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 300 g de vin blanc de Savoie
- 1 gousse d'ail pelée
- 5 - 6 gouttes de kirsch
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 530 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13h 30min
Fondue suisse moitié-moitié
30 Min
Fondue savoyarde
15 Min
Spaetzles à l'alsacienne
40 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Croziflette
1 Std. 25 Min
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Beurre d'escargot
10 Min
Ravioles sauce au foie gras
40 Min
Œuf poché sauce meurette
1 Std.
Aligot
40 Min