Fondue savoyarde

Fondue savoyarde

4.5 243 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 portions

Suroviny

  • 250 g de comté
  • 250 g de fromage des Alpes type beaufort
  • 250 g d'emmental ou d'abondance
  • 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
  • 300 g de vin blanc de Savoie
  • 1 gousse d'ail pelée
  • 5 - 6 gouttes de kirsch
  • du poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 34 g
Kalorie 2197 kJ / 530 kcal
Tuk 41 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...