Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2400 g d'eau
- 700 g de viande de porc à petit salé (dessalée 2 h à l’eau froide), coupée en tranches de 2 cm d’épaisseur
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 100 g de carottes, coupées en rondelles
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 2 clous de girofle
- du sel
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3475 kJ / 832 kcal
- Protein
- 72 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Petit salé aux lentilles
55min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Petit salé aux lentilles, curry et gingembre
1h 30min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min
Rougail aux chipolatas
50min
Petits pois à la française
30min
Colombo de porc aux légumes
45min
Petit salé aux lentilles
45min
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55min
Saucisses aux cocos de Paimpol
1 Std. 20 Min