Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2400 g d'eau
- 700 g de viande de porc à petit salé (dessalée 2 h à l’eau froide), coupée en tranches de 2 cm d’épaisseur
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 100 g de carottes, coupées en rondelles
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 2 clous de girofle
- du sel
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3475 kJ / 832 kcal
- Protein
- 72 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55 min
Porc aux lentilles
1h 20min
Blanquette de veau
1h 15 min
Petit salé aux lentilles
55 min
Sauté de veau Marengo
1h 15 min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 godz. 10 min
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Pot-au-feu
1 Std. 35 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Petit salé aux lentilles
45 min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h