Zařízení & příslušenství
Fava Bean and Goat Cheese Dip
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 portions
Suroviny
-
12 oz frozen fava beansfresh fava beans shelled12 oz
-
water20 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
mint leaves5
-
garlic clove1
-
lemon thin peel only, no pith1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
goat cheese6 oz
-
olive oil1 oz
-
lemon juice to taste1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
342.5 mg
Protein
10 g
Kalorie
719.1 kJ /
171.9 kcal
Tuk
11.1 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
4.9 g
Sacharidy
11.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simple Ideas
179 recepty/-ů
USA
USA
Spring Forward
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Freekeh Risotto with Mushrooms
9hod.
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min.
Split Pea Soup
1hod. 25min.
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1hod.
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Žádné hodnocení
Lemon Ice Cream
12hod. 30min.
Mushroom Risotto
30min.
Baba Ghanoush
1hod. 30min.
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min.
Mediterranean Chicken with Olives
35min.
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min.