Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 500 g de farine manitoba
- 10 g de sel (à adapter)
- 250 g de pommes de terre, pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
- 1 - 2 brins de romarin, frais, lavé et séché
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe d'orge
1h 20min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Lasagnes classiques
2 Std. 5 Min
Focaccia poires et gorgonzola
Žádné hodnocení
Lasagnes classiques
2h
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1h 25min
Burgers de dinde
1h 25min
Cake aux branches
1h 10min
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Gâteau au yogourt
1h 40min
Gâteau de Linz
1h
Pain toast
16h