Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 500 g de farine manitoba
- 10 g de sel (à adapter)
- 250 g de pommes de terre, pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
- 1 - 2 brins de romarin, frais, lavé et séché
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia aux anchois
1h 45 min
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55 min
Galettes à la semoule sucrée
Žádné hodnocení
Riz à la tomate
30 min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Forêt noire
2u. 30min
Poulet oriental au couscous
45 min
Mini-plumcake au yogourt
40 min
Sauce automnale
10 Min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Boeuf Stroganoff
45 min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min