
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
- 300 g d'eau
-
10
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 c. à café de levure boulangère sèche - 1 c. à café de sucre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
-
500
g de farine manitoba
nebo 500 g de farine pour pizza - 10 g de sel (à adapter)
- 250 g de pommes de terre pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
- 1 - 2 brins de romarin, frais lavé et séché
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 650 kcal / 2719 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 107 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Monstres de purée de pommes de terre au four
Brak ocen
Fagotto napoletano
Brak ocen
Mini pizzas aux herbes aromatiques
Brak ocen
Mini pizzas au fromage de chèvre
1 godz. 35 min
Pizza margherita
2 godz. 10 min
Riz jaune au poulet
40 min
Baguette
1 godz. 45 min
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Tarte flambée vaudoise
1 godz. 30 min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 godz.
Pizza à la farine d'épeautre
Brak ocen
Focaccia aux pommes de terre
2 godz. 50 min