Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) -
400
g de farine manitoba
nebo 400 g de farine pour pizza - 1 c. à café de sel
Garniture
- 30 g d'olives noires dénoyautées
- 30 g de fromage provolone, en dés (env. 1-2 cm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ gousse d'ail
- 100 g de tomates-cerises, épépinées et coupées en deux
- 2 - 3 feuilles de basilic séché, lavées et essorées
- ½ c. à café de sel
- 50 g de courgettes, en dés (d’env. 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Fougasse aux olives
2h 20min
Meringues de l'Emmental
2 godz. 15 min
Rösti bernois
40 min
Focaccia aux oignons
2h 20min
Focaccia au romarin
2h 30min
Tartelettes aux oignons
35min
Pain paysan
3h
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h