Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) -
400
g de farine manitoba
nebo 400 g de farine pour pizza - 1 c. à café de sel
Garniture
- 30 g d'olives noires dénoyautées
- 30 g de fromage provolone, en dés (env. 1-2 cm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ gousse d'ail
- 100 g de tomates-cerises, épépinées et coupées en deux
- 2 - 3 feuilles de basilic séché, lavées et essorées
- ½ c. à café de sel
- 50 g de courgettes, en dés (d’env. 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartelettes aux légumes
55min
Barres énergétiques aux céréales et fruits secs
2 godz. 30 min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Tarte au chocolat au lait et fraises
4h 45min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min
Rotolo aux champignons et poivrons
2 godz. 15 min
Macarons au caramel
1 godz. 50 min
Kebabs de boulettes de poulet au riz
1h 40 min
Miroirs
1h 40 min