Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 80 g água
- 30 g azeite
- 1 c. chá de açúcar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- ½ c. chá de sal
- 200 g farinha tipo 65
Recheio
- 100 g queijo flamengo cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 60 g cebola
- Azeite q.b. p/ untar
- 250 g tomate pelado de lata cortado em pedaços
- 200 g sobras de carne picada (porco, salsicha, vaca, etc)
- 1 c. chá de orégãos
-
½
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo ½ cubo de caldo de carne - 50 g água
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 317 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Folhados de frango
55 min
Megassanduiche com pão de alho
Žádné hodnocení
Rolo de peru com cogumelos
50 min
Empada de frango e alho-francês
50 min
Pão recheado com queijo mozarela
45min
Pastéis recheados com carne
2h 15min
Piza torcida
1h 30min
Piza bolonhesa
1h 45min
Bolo do caco com hambúrguer e coleslaw
45min
Folhados de carne
1 Std. 10 Min
Merendas com massa de piza
1 Std. 10 Min
Arroz de "pato" fingido com farinheira
1 Std. 40 Min