Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 80 g água
- 30 g azeite
- 1 c. chá de açúcar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- ½ c. chá de sal
- 200 g farinha tipo 65
Recheio
- 100 g queijo flamengo cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 60 g cebola
- Azeite q.b. p/ untar
- 250 g tomate pelado de lata cortado em pedaços
- 200 g sobras de carne picada (porco, salsicha, vaca, etc)
- 1 c. chá de orégãos
-
½
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo ½ cubo de caldo de carne - 50 g água
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 317 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilha de atum no forno
1h 30min
Tortilha de frango
40min
Empanada de carne e azeitonas
1h
Pataniscas de peixe e molho de iogurte
20min
Bombons de licor
1h 30min
Arancini com recheio de carne picada
1h 15min
Piza de restos
4h 40min
Rosca de queijo e presunto
2h
Pãezinhos palhaço com hambúrguer
2h
Quiche de bolonhesa e legumes
1 Std. 10 Min
Piza bolonhesa
1h 45min
Piza rápida de peperoni
1h