
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 80 g água
- 30 g azeite
- 1 c. chá de açúcar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- ½ c. chá de sal
- 200 g farinha tipo 65
Recheio
- 100 g queijo flamengo cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 60 g cebola
- Azeite q.b. p/ untar
- 250 g tomate pelado de lata cortado em pedaços
- 200 g sobras de carne picada (porco, salsicha, vaca, etc)
- 1 c. chá de orégãos
-
½
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo ½ cubo de caldo de carne - 50 g água
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 317 kcal / 0 kJ
- Protein
- 13.3 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 31.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almôndegas de porco com batata-doce no forno
1hod.
Empada folhada de carne
1hod. 45min
Piza torcida
1hod. 30min
Tortilha de frango
40min
Empada de frango mediterrânica
50min
Rolo de bacalhau
2hod.
Gratinado de frango, fiambre e queijo
1hod.
Piza 4 estações
1hod.
Croquetes de bacalhau com azeitonas
1hod. 40min
Quiche de bolonhesa e legumes
1hod. 10min
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1hod.
Folhados de carne
1hod. 10min