Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 80 g água
- 30 g azeite
- 1 c. chá de açúcar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- ½ c. chá de sal
- 200 g farinha tipo 65
Recheio
- 100 g queijo flamengo cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 60 g cebola
- Azeite q.b. p/ untar
- 250 g tomate pelado de lata cortado em pedaços
- 200 g sobras de carne picada (porco, salsicha, vaca, etc)
- 1 c. chá de orégãos
-
½
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo ½ cubo de caldo de carne - 50 g água
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 317 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilha de atum no forno
1hod. 30min
Carne picada
5min
Piza bolonhesa
1u. 45min
Lombinhos de Natal com três recheios em massa folhada
2h 35 min
Bolas de Berlim recheadas com leite condensado
4sa 5 dk
Almôndegas de peru
40min
Quiche de bolonhesa e legumes
1h 10min
Empada de galinha
2h
Lasanha de frango e espinafres
1h 40min
Piza na frigideira com fiambre, queijo e cogumelos
35min
Mini quiches
1h
Empada de frango mediterrânica
50min