Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo da Ilha
- 200 g cebola
- 4 dentes de alho
- 500 g tomate pelado
- 35 g azeite
- 1 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 c. chá de orégãos
- 370 g salsichas frescas s/ pele e cortadas em pedaços
- 400 g espinafres descongelados escorridos
- 250 g canelones
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com espinafres e fiambre no forno
40 Min
Empadão de alheira e couve-flor
1h 5 min.
Nuvens de batata com bacon e ovo
1h 15min
Salada de carnes frias com molho de tomate fresco
4 Std. 10 Min
Lasanha de chouriço e salsicha
1h 5 min.
Caçarola de bacon e alho-francês
1h 15min
Salada de grão e tomate com molho de hortelã
10 Min
Conchas recheadas com frango
1h 15min
Massa com fiambre, presunto e milho
50 Min
Empadão de massa com frango
1h 15min
Lasanha de atum e espinafres
1h 15min
Massa com frango e tomate seco
45 Min