Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g coentros
- 100 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 50 g azeite
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1000 g leite
- 30 g manteiga
- 90 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 300 g canelones
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 568 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Empadão de peixe e ervilhas
1 Std. 30 Min
Empada de ovo e ervas aromáticas
1 Std. 50 Min
Tarteletes de bacon e cogumelos
55 Min
Lasanha
1 Std. 30 Min
Salada fresca de salmão
35 Min
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1 Std.
Fricassé de bacalhau
50 Min
Empadas de frango e cogumelos
1 Std. 30 Min
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1 Std. 25 Min
Canelones de Bacalhau à Algarvia
1 Std.
Quiche de alho-francês, tomate e camarão
1 Std. 30 Min
Bacalhau à comadre
1 Std. 10 Min