Kompatibilní verze
Arroz cremoso con centollo "guisao" (Alberto Asensio)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caldo
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 zanahoria en 2-3 trozos
-
100
g de tomate maduro
nebo 100 g de tomate triturado en conserva - 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de gambas frescas enteras sin pelar (ver sugerencia)
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 25 g de vino blanco
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
Arroz cremoso con centollo guisao
- 70 g de cebolla
- 1 zanahoria en 2-3 trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 25 g de vino blanco
- 1 centollo cocido y desmigado (ver sugerencia)
- 300 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1751 kJ / 419 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada de raxo
2h 30 min
Arroz al azafrán con mejillones
1h
Cuencos de masa choux con helado
6 Std. 30 Min
Ravioli de ricota y jamón con crema de salvia
1h 45 min
Arroz criollo
45 min
Albóndigas con setas
35 min
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40 min
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Arroz cremoso con calabacín y langostinos
1h
Arroz a la zamorana
45 min
Arroz caldoso con mejillones
50 min
Arroz meloso con cigalas
45 min