Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno de carne
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate maduro pelado, en cuartos
- 1 pellizco de azúcar
- 300 g de carne picada
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
Masa
- 220 g de agua
- 20 g de aceite de oliva (y un poco más para untar las bandejas)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 200 g de harina de fuerza
- 200 g de harina de repostería
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 200 g de queso mozzarella rallado
- 24 espárragos verdes frescos (sin la parte leñosa)
- 6 huevos
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2386.1 kJ / 570.9 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 52.2 g
- Tuk
- 30.4 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Molinetes de hojaldre y ternera
35min
Calzone con pimientos y chorizo
2 godz.
Bollos de pizza
1h 40min
Pizza wraps
1 godz.
Patatas "de luxe"
30 min
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1h 40min
Pizza de patata con verduras
1h 45min
Pizza estilo Chicago
1h 5 min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40min
Pizza con borde relleno de queso
1 godz.
Pizza 2 sabores
30 min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min