Gluten-Free Pasta
TM6 TM5

Gluten-Free Pasta

5.0 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 4 oz cassava flour, plus extra to dust
  • 4 oz cornstarch
  • 2 oz brown rice flour
  • 2 tsp guar gum
  • 3 large eggs
  • 2 ½ oz water
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • salt, to boil with pasta
  • water, to boil pasta

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1598 kJ / 382 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
62 g
Tuk
11 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty