Gluten-Free Pizza Dough

Gluten-Free Pizza Dough

3.3 47 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
2 pieces

Suroviny

  • extra virgin olive oil plus 2 tsp to grease and brush, divided
    2 tbsp
  • white rice flour plus extra to dust
    8 oz
  • tapioca starch
    4 oz
  • potato starch
    2 oz
  • sugar
    2 tsp
  • white vinegar
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • rapid rise yeast
    1 packet/envelope
  • water
    6 oz
  • large egg
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 1219.2 mg
Protein 12.6 g
Kalorie 3914.8 kJ / 935.7 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sacharidy 168.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...