Gluten-Free Pizza Dough

Gluten-Free Pizza Dough

3.3 46 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 10min
2 pieces

Suroviny

  • extra virgin olive oil plus 2 tsp to grease and brush, divided
    2 tbsp
  • white rice flour plus extra to dust
    8 oz
  • tapioca starch
    4 oz
  • potato starch
    2 oz
  • sugar
    2 tsp
  • white vinegar
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • rapid rise yeast
    1 packet/envelope
  • water
    6 oz
  • large egg
    1

Nutriční hodnoty na 1 piece

Kalorie 935.7 kcal / 3914.8 kJ
Protein 12.6 g
Tuk 23 g
Sacharidy 168.6 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sodík 1219.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...