Gluten-Free Pizza Dough
TM6 TM5

Gluten-Free Pizza Dough

3.4 (42 hodnocení)

Suroviny

  • 2 tbsp extra virgin olive oil, plus 2 tsp to grease and brush, divided
  • 8 oz white rice flour, plus extra to dust
  • 4 oz tapioca starch
  • 2 oz potato starch
  • 2 tsp sugar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp salt
  • 1 packet/envelope rapid rise yeast
  • 6 oz water
  • 1 large egg

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
3914.8 kJ / 935.7 kcal
Protein
12.6 g
Sacharidy
168.6 g
Tuk
23 g
Nasycený tuk
4.3 g
Vláknina
3.9 g
Sodík
1219.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty