Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- 310 g Wasser
- 10 g frische Germ
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten und Bestreichen
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g passierte Tomaten
- 60 Tomatenmark
- 1 Knoblauchzehe, klein
-
90
g Chorizo, in Stücken
nebo 90 g Salami, in Stücken - 1 Prise Chilipulver
- 1 EL Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Handsemmerl
10 Std. 55 Min
Deftige Ofenpalatschinken
30 Min
Schinken-Käse-Kipferl
1 Std.
Zillertaler Rahmstangerl
2h
Gefüllte Focaccia
4h
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2 Std. 45 Min
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1 Std. 30 Min
Speck-Spieße
1 Std. 30 Min
Gedrehter Mandelkranz
2h 20min
Pizza Wraps
1 Std. 15 Min
Erdäpfelwedges mit Salsa "de luxe"
40min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1h 45min