Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Queijo fresco
- 1000 g leite do dia
- 100 g leite em pó gordo
- 1 pitada de sal
- 25 gotas de coalho líquido
Pão de cereais
- 1 pitada de sal
- 100 g farinha integral ou especial p/ pão de sementes
- 400 g farinha tipo 65
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g sementes variadas (linhaça, sésamo, girassol)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1407 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Queijo quark e pão de soro
12hod.
Substituto caseiro de sal
35min
Manteiga
10min
Queijo quark com dica para queijo-creme
15 Std. 20 Min
Iogurte natural com leite condensado
10h
Queijo fresco
48 godz.
Queijo com ervas
50 Min
O 1º queijo fresco
45 Min
Queijo fresco e requeijão
48 godz.
Queijo
50 Min
Iogurte grego natural
14 Std. 10 Min
Queijo fresco TM6
15 Std. 20 Min