Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 160 g leite
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 30 g azeite
- 10 g açúcar
- 300 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g queijo mozarela curado cortado em pedaços
- 80 g azeite
- 20 g manjericão
- ½ c. chá de sal
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20 min
Chutney de cebola roxa
24h
Salada de bulgur com grão-de-bico e pera rocha
30 Min
Focaccia com azeitona e alecrim
72 godz.
Rolo de queijo de cabra com crocante de frutos secos e bacon
10 Min
Pão de legumes assados
2 Std. 30 Min
Pão enrolado com pesto
1 Std. 40 Min
Focaccia de sardinha
1 Std. 20 Min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min
Queijo com doce de pimentos
1 Std.
Pão de hambúrguer
1h 50min
Focaccias
2 Std.