Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa quebrada:
- 250 g de harina
- 120 g de mantequilla, fría, en trozos
- 50 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de polvo para hornear
Relleno:
- 150 g de queso oaxaca
- 120 g de leche
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 huevos
- 10 g de harina
- sal y pimienta, al gusto
- 250 g de setas
- 15 g de aceite
- 5 chiles guajillo, desvenados
- 50 g de agua
- 1 cubo de caldo de pollo
- 1 ramita de epazote, sólo las hojas enteras
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3023 kJ / 720 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1 Std.
Sopa de flor de calabaza
35 Min
Lasaña vegetariana
1 Std.
Pay de atún
1 Std. 40 Min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1h 45 min.
Panqué de matcha
2 Std.
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3 godz. 10 min
Sopa de berenjena asada
40 Min
Quiche de flor de calabaza
1 Std.
Tarta tatin de jitomate
1 Std. 10 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1 Std.
Panqué de plátano
1 Std. 50 Min