Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa quebrada:
- 250 g de harina
- 120 g de mantequilla, fría, en trozos
- 50 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de polvo para hornear
Relleno:
- 150 g de queso oaxaca
- 120 g de leche
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 huevos
- 10 g de harina
- sal y pimienta, al gusto
- 250 g de setas
- 15 g de aceite
- 5 chiles guajillo, desvenados
- 50 g de agua
- 1 cubo de caldo de pollo
- 1 ramita de epazote, sólo las hojas enteras
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3023 kJ / 720 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1h
Quiche de espinacas con tocino
2h
Pesto de espinacas y nueces
5min
Quiche de flor de calabaza
1h
Lasaña vegetariana
1h
Pan artesanal TM6
5h
Hojaldre de flor de calabaza
45 min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1h
Tarta de ricotta y frutos rojos
2h
Pay de espinaca con base de nuez
1 Std. 20 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Pay de atún
1h 40min