Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso Gruyère
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 2 cditas de sal fina
- 1 cucharada de agua
- frijol negro seco, crudo
- 1 rama de epazote, sólo las hojas
- 1 dientes de ajo
- ½ chile serrano, sin semillas
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla morada, en trozos
- 130 g de champiñones, en cuartos
- 190 g de flor de calabaza, limpia
- 100 g de elote amarillo, en grano y enlatado
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 60 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2713 kJ / 646 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 102 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pay de atún
1 Std. 40 Min
Panqué de zanahoria
1h
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1 Std. 45 Min
Pay de espinaca con base de nuez
1h 20min
Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino
40min
Tarta de cebolla confitada con queso de cabra
50 Min
Tarta tatin de jitomate
1 godz. 10 min
Quiche de espinacas con tocino
2 Std.
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Quiche de setas con guajillo
1h 30min
Soufflé de huauzontle
50 Min