Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 350 g leite
- 20 g azeite
- 50 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 750 g farinha tipo 65
- 1 clara de ovo
- 1 c. chá de sal
- 50 g manteiga
Recheio
- 400 g água
- 2 c. chá de sal
- 12 ovos
- 20 g salsa
- 20 g manjericão
- 10 g hortelã, só as folhas
- 40 g azeite
- 3 dentes de alho
- 700 g espinafres descongelados bem espremidos
- ½ limão (raspa e sumo)
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Montagem
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar
- 2 gemas de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1856 kJ / 444 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de couve-flor e queijo
50 Min
Tarte de polenta e curgete
50 Min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 Std.
Pizas de batata-doce e legumes assados
Žádné hodnocení
Quiche de couve-flor
1 Std.
Kouglof
5 Std.
Salada marinada com quinoa e sementes tostadas
2 Std.
Pão libanês com especiarias
3小时 20 分钟
Mostarda de pimenta verde
Žádné hodnocení
Girafa torta
30min
Queijo rústico com cerveja, cominhos e paprika
Žádné hodnocení
Croquetes de curgete com molho picante
55 Min