
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 300 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga fria cortada em cubos pequenos
- 30 g banha
- 70 g natas
- ½ c. chá de sal
- ½ limão só a raspa
- ½ c. chá de açúcar
- 10 folhas de manjericão
Recheio
- 15 folhas de manjericão
- 30 g azeite
- 50 g chalota
- 100 g alho-francês cortado às rodelas
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 50 g queijo-creme
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 97 kcal / 0 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piza de alcachofra
Žádné hodnocení
Empada vegetariana
1hod. 25min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM5
Žádné hodnocení
Crepes com recheio de espargos
50min
Poppadoms
50min
Empanada multicolor
1hod. 15min
Calzones de espinafres e alcachofra
2hod.
Pastéis de ricota
45min
Rolo de salmão com abacate
1hod. 20min
Empadinhas vegetarianas
1hod. 35min
Empadas de camarão
50min
Piza de Nápoles
50min