Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 15 g coentros
- 10 g gengibre
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- ½ c. chá de cominhos
- ½ c. chá de açafrão-da-índia
- ½ c. chá de paprika picante (volitelně)
- 300 g batata-doce cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 15 g farinha
- 150 g leite
- 200 g ervilhas descongeladas
- 200 g milho cozido escorrido
Massa
- 550 g farinha tipo 65
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 60 g azeite
- ½ c. chá de sal
- 80 g natas
- 4 ovos
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 265 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Ramequim de legumes
1h 25min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1h
Empada vegetariana
1h 25min
Tartes de alho-francês e cenoura
1h 15min
Couve-flor gratinada com natas e coentros
40min
Empadinhas de tomate e manjericão
1h 20min
Pudim de feijão com creme de abacate
1h
Mini empadas
1h 15min
Empanada caprese com molho de manjericão
1hod. 30min
Quiche de três tomates
1h 5min
Couve-flor gratinada
50min
Quiche de legumes e tomate cereja
1h