Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 15 g coentros
- 10 g gengibre
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- ½ c. chá de cominhos
- ½ c. chá de açafrão-da-índia
- ½ c. chá de paprika picante (volitelně)
- 300 g batata-doce cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 15 g farinha
- 150 g leite
- 200 g ervilhas descongeladas
- 200 g milho cozido escorrido
Massa
- 550 g farinha tipo 65
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 60 g azeite
- ½ c. chá de sal
- 80 g natas
- 4 ovos
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 265 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Hambúrgueres de noz e feijão
1h 45 min
Chamuças
1h 30min
Empada vegetariana
1 Std. 25 Min
Empadão de seitan
2h
Pudim de feijão com creme de abacate
1 Std.
Terrine de beterraba
8 Std. 20 Min
Rissóis de requeijão e noz
35 min
Croquetes de espinafres
1 Std.
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2u. 30min
Empanadas vegetarianas
1h 10 min
Caril de batata-doce
30 min
Feijoada vegetariana
1 Std. 20 Min