Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 60 g d'eau de rose
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 170 g de sucre glace
- 50 g d'eau de rose
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 474.5 kJ / 113.5 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1h 25 min
Pain pide (pain turc)
2h
Crêpes berbères au miel
1h 20 min
Pains turcs
2 Std. 15 Min
Pain marocain
3 godz. 40 min
Batbout au fromage
30 min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1 godz. 50 min
Cornes de gazelle
1h