Cornes de gazelle à la rose

Cornes de gazelle à la rose

4.5 21 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
18 pièces

Suroviny

La pâte
  • 80 g de beurre coupé en morceaux
  • 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • 60 g d'eau de rose
La pâte d'amande
  • 250 g d'amandes émondées
  • 170 g de sucre glace
  • 50 g d'eau de rose

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Sodík 3.8 mg
Protein 4.2 g
Kalorie 799.1 kJ / 191 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 20.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...