
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 80 g de beurre coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 60 g d'eau de rose
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 170 g de sucre glace
- 50 g d'eau de rose
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 113.5 kcal / 474.5 kJ
- Protein
- 2.3 g
- Tuk
- 6.8 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2hod. 15min
Cornes de gazelle
1hod.
Briouats
35min
Crêpes berbères au miel
1hod. 20min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2hod.
Pain marocain
2hod. 45min
Pastilla au poulet
1hod. 10min
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1hod. 15min
Baklavas libanais
1hod. 5min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4hod. 40min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Harira
7hod.