Kompatibilní verze
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g zeytinyağı
- 50 g soya sosu
-
½
tk esmer şeker
nebo ½ tk toz şeker - ½ limon kabuğu, sarı kısımları, rendelenmiş
- 25 g limon suyu
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 150-180 g)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 100 g pırasa, sadece beyaz kısmı, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 20 - 30 g taze zencefil, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 100 g kereviz sapı ( 2-3 cm)
- 350 g dondurulmuş bezelye, çözdürülmüş (bk. öneri)
- 550 - 600 g su, damak tadına göre
- 1 ¾ tk tuz
- 400 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış
- 2 tutam toz karabiber
- 50 - 100 g krema
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Sebze Suyu
40 Min
Bloody Mary
15 Min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2h 30min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Kremalı Semizotu Çorbası ve Zeytin Soslu Brokoli
Žádné hodnocení
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25min
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Rokalı Pesto
10min
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40 Min
Kremalı Kabak Çorbası
25min