Kompatibilní verze
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g zeytinyağı
- 50 g soya sosu
-
½
tk esmer şeker
nebo ½ tk toz şeker - ½ limon kabuğu, sarı kısımları, rendelenmiş
- 25 g limon suyu
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 150-180 g)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 100 g pırasa, sadece beyaz kısmı, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 20 - 30 g taze zencefil, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 100 g kereviz sapı ( 2-3 cm)
- 350 g dondurulmuş bezelye, çözdürülmüş (bk. öneri)
- 550 - 600 g su, damak tadına göre
- 1 ¾ tk tuz
- 400 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış
- 2 tutam toz karabiber
- 50 - 100 g krema
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 Min
Buharda Pişmiş Somon
30 Min
Hellimli Pancar Salatası
20 Min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 Min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Keine Bewertungen
Patates Püresi
50 Min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40min