Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g tulum peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g ceviz
- 10 adet fesleğen yaprağı
- 3 dal maydanoz yaprağı
- 1 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g tereyağı
- 250 g kültür mantarı, ikiye bölünmüş
- 200 g pilavlık bulgur
- 500 g su
- 1 ½ tk ev yapımı sebze bulyon (bk.öneri) (volitelně)
- 1 tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 100 g haşlanmış nohut
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 10037 kJ / 2399 kcal
- Protein
- 74 g
- Sacharidy
- 180 g
- Tuk
- 143 g
- Vláknina
- 44 g
Alternativní recepty
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1u.
Kayısı Topu
20 min
Pastırmalı Patates Salatası
45 Min
Balkabaklı Risotto
25min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Fırınlanmış Havuç
30min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1h 5 min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 Min
Mantarlı Risotto
40min
Ton Balıklı Makarna Salatası
35min