Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 190 g soğan, dörde bölünmüş
- 25 - 45 g kereviz sapı, dilimlenmiş (3-4 cm)
- 3 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
- 150 g basmati pirinci
- 750 g kemiksiz, yağsız kuzu kolu, kuşbaşı kesilmiş (2-3 cm)
- 850 g su
- 2 tk tuz
- 1 - 2 tutam toz karabiber
- ½ - 1 tk kuru kekik
- ½ - 1 tk kuru biberiye
- 1 - 2 tutam toz tarçın
- 350 g patlıcan, alacalı soyulmuş ve dilimlenmiş (1 cm)
- su
- 20 - 25 g tereyağı
- 3 - 4 yk dolmalık fıstık, hafifçe kavrulmuş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 22.4 g
Alternativní recepty
Sebzeli Levrek Çorbası
40min
Karışık Sebzeli Vejetaryen Fideua
Pas d’évaluation
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Pas d’évaluation
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20 min
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50min
Avokadolu Humus
15min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Mercimek musakka
2h 20min
Soyulmuş Sarımsak
5min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Sebzeli Tavuk
45min