Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Mehl
- 20 g Kakao
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 130 g Butter, weich in Stücken
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- ½ TL Zimt
- 1 TL geriebene Orangenschale, Bio
- 4 Eier (Kl. M), Zimmertemperatur
- 40 g Orangensaft
- 40 g Milch
- 330 g Konditorsahne, kalt
- 1 Pck. Sahnefestiger
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Himbeeren, größere Früchte halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1338 kJ / 319 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Etagentorte
7h
Russischer Zupfkuchen
1h 30 min
Erdbeer-Pistazien-Tarte
4h
Johannisbeer-Schnitte
2h 30min
Schokoladen-Torte
3h 20min
Tortentraum Himbeere
5h
Blaubeer-Biskuitrolle
5h
Schoko-Keks-Torte
2 Std. 15 Min
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3h
Himbeer-Quark-Streusel
7h 20min
Himbeer-Käsekuchen
8 Std.