Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Mehl
- 20 g Kakao
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 130 g Butter, weich in Stücken
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- ½ TL Zimt
- 1 TL geriebene Orangenschale, Bio
- 4 Eier (Kl. M), Zimmertemperatur
- 40 g Orangensaft
- 40 g Milch
- 330 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnefestiger
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Himbeeren, größere Früchte halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1338 kJ / 319 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Donauwellen
2h 30min
Russischer Zupfkuchen
1h 30min
Mürbeteig, süss
1 Std. 50 Min
Marmorkuchen
2 Std. 10 Min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Schoko-Schnitten mit Möhrchen
1h 30min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5min
Himbeer-Frischkäse-Torte
2h 30min
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3h
Himbeer-Käsekuchen
8h
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min