Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 400 g Wasser, lauwarm
- 700 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 50 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Zucker
Belag
- 3 EL Olivenöl
- 2 Eigelb, verquirlt
- 300 g Feta, in Stücken
- 1 Bund Thymian, abgezupft
- 1 Glas Peperoni, rot (370 g), mild, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 715 kJ / 171 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1u. 45min
Pizza Margherita
1u. 45min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20 min
Dille und Feta Fladenbrot
1u. 20min
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2h 15min
Putenröllchen
1u.
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45 min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1h 40min
Pizza-Bruschetta
1h 30 min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30 min
Mini-Zupf-Pizzen
1u. 45min