Zařízení & příslušenství
清蒸鲥鱼
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
鲥鱼 纵向横剖½ 条
-
盐¾ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
猪油1 汤匙
-
绍兴酒50 克
-
酒酿 酒糟约80克,甜米酒约50克130 克
-
姜 切细丝10 克
-
京葱 切细丝10 克
-
金华火腿 切片3 片
-
笋 切片30 克
-
干香菇 泡发后切片2 朵
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18 g
Kalorie
1068 kJ /
255.2 kcal
Tuk
12.2 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
15.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína