Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ 条 鲥鱼 ,纵向横剖
- ¾ 茶匙 盐
- 1 茶匙 糖
- 1 汤匙 猪油
- 50 克 绍兴酒
- 130 克 酒酿 ,酒糟约80克,甜米酒约50克
- 10 克 姜 ,切细丝
- 10 克 京葱 ,切细丝
- 3 片 金华火腿 ,切片
- 30 克 笋 ,切片
- 2 朵 干香菇 ,泡发后切片
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1068 kJ / 255.2 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 1.8 g