Zařízení & příslušenství
腊肉炒莴笋片
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
腊肉 切0.3厘米左右薄片150 克
-
姜 切片10 克
-
干辣椒 切段3 支
-
莴笋 去皮,切0.5厘米厚片300 克
-
红甜椒 去蒂去芯,切小块100 克
-
盐 (volitelně) 依腊肉的咸度调整¼ 茶匙
-
生抽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
126.3 mg
Protein
9.1 g
Kalorie
1251 kJ /
299 kcal
Tuk
26.6 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
7.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM6专属体验
12 recepty/-ů
Čína
Čína
高温专辑
37 recepty/-ů
Čína
Čína