Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
川式蒸菜及调味汁
- 100 克 大白菜 ,切大片
- 100 克 胡萝卜 ,切薄片
- 100 克 莲藕 ,切薄片
- 100 克 西兰花 ,切小块
- 5 瓣 蒜头
- 200 克 新鲜二荆条 ,切小段
- 适量 醋 ,依个人口味调整
- 适量 麻油 ,依个人口味调整
- 适量 盐 ,依个人口味调整
剁椒鱼头
- 600 克 鱼头
- 20 克 料酒
- 40 克 油
- 90 克 泡椒
- 90 克 剁椒
- 5 颗 蒜头
- 5 克 糖
- 10 克 姜 ,切块
- 2 根 葱
老妈蹄花汤
- 2 汤匙 生抽
- 1 茶匙 辣椒油
- 1 茶匙 醋
- 1 根 葱 ,切末
- 1 小撮 白芝麻
- 2 个 猪蹄 ,约700克,切块焯水沥干
- 1100 克 水
- 10 克 姜
- 20 克 米酒
- 100 克 白芸豆 ,提前一夜用冷水浸泡并沥干水份
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 4607.8 kJ / 1100.8 kcal
- Protein
- 86.9 g
- Sacharidy
- 60.7 g
- Tuk
- 61.1 g
- Nasycený tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 23.4 g
- Sodík
- 716 mg